Sergio García, en una imatge d'arxiu (@rcdeespanyol)
Espanyol

El davanter de l'Espanyol, Sergio García, podria estar unes sis setmanes de baixa

Sergio García, que va acabar l'entrenament de divendres amb molèsties al turmell dret després d'una acció fortuïta, no ha pogut participar en l'entrenament d'aquest dissabte

Actualitzat

L'RCD Espanyol ha fet un comunicat explicant que el seu davanter, Sergio García, podria estar sis setmanes de baixa. El jugador s'ha sotmès a unes proves mèdiques que han desvelat que té una "lesió intratendinosa al tendó d'Aquil·les de la cama dreta que podria tenir-lo de baixa al voltant de sis setmanes". 

Sergio García, que va acabar l'entrenament de divendres amb molèsties al turmell dret després d'una acció fortuïta, no ha pogut participar en l'entrenament d'aquest dissabte. Després de les proves complementàries realitzades, i la confirmació de la lesió intratendinosa al peu dret, el jugador ha estat visitat pel doctor Ramon Cugat i ha iniciat un tractament conservador que es prolongarà durant els pròxims dies en què s'avaluarà novament la seva evolució.

D'altra banda, Óscar Duarte ja ha començat a entrenar-se amb la resta dels seus companys. El defensa està completant la fase final de readaptació i la previsió és que la propera setmana vagi incrementant el ritme de treball de forma progressiva.

Anar al contingut