Kilian Mbappé durant l'acte de renovació amb el PSG
Kilian Mbappé durant l'acte de renovació amb el PSG (Reuters)
Futbol

El dard de Kylian Mbappé al Madrid per la Pilota d'Or

El davanter del PSG assegura que la pressió dels clubs és molt important a l'hora de concedir el guardó com a millor futbolista del món

Redacció Esport3Actualitzat

France Football va anunciar aquest divendres la llista dels 30 candidats a la Pilota d'Or 2022. Entre ells hi ha Karim Benzema, que es postula com a màxim favorit al guardó. El seu compatriota, Kylian Mbappé, únic jugador del PSG a la llista, ha parlat clar sobre la influència que tenen els grans clubs en aquest trofeu i ha enviat un dard al Reial Madrid.

"Per descomptat que influeix. Especialment els últims vuit o nou anys. Tens el suport dels teus companys, del teu club, del teu entrenador... I tens la peça de comunicació i de pressió. Quan es repeteix cada setmana que és el millor jugador del món en algun moment això arriba als votants. Inclús quan estan dormint han d'escoltar la mateixa musiqueta."

Ha estat en aquest punt quan Mbappé ha fet referència al conjunt blanc i el seu poder de convicció sobre el nivell dels seus jugadors.

"Això el Reial Madrid ho sap fer molt bé. Gairebé cada any aconsegueixen convèncer-te que el seu jugador és el candidat número u. Tot i que al principi no se li pari atenció, segur que quan es repeteix cada dia, sobretot quan s'acosta la votació, pot tenir la seva influència."

El nerviosisme de Messi

Kylian Mbappé també ha parlat de la darrera gala de la Pilota d'Or, que va guanyar Leo Messi. L'argentí va sumar el seu setè guardó, però, tot i això, el francès ha destacat els nervis que tenia l'exblaugrana unes hores abans de la cerimònia.

"Vaig parla amb ell el matí de la cerimònia i estava supernerviós. Es podria pensar que està acostumat i que estaria tranquil en una nit així, però no. Demostra que ha conservat la seva ànima de nen i que encara s'emociona. Ell no està cansat."

Anar al contingut