Futbol

El dard d'Álex Collado a Ronald Koeman

L'exjugador del Barça assegura que Koeman no li parlava en els entrenaments del Barça i que va perdre les ganes d'entrenar-se

La situació d'Álex Collado al Barça ha esat un calvari per a un jove amb ganes de menjar-se el món i demostrar que té prou qualitat per formar part d'un dels millors equips de La Lliga. El jugador de Sabadell ha viscut una situació surrealista aquest primer tram de temporada. A finals d'agost, el jugador va estar a punt de marxar cedit al Bruges, però finalment no es va acabar formalitzant i es va quedar a Can Barça sense fitxa del primer equip ni filial. En no comptar per a Koeman, el migcampista no podia tornar a ser inscrit pel club i el seu rol es va limitar a entrenar-se sense poder jugar.

Després d'estar aturat molts mesos de competició, Barça i Granada van oficialitzar una cessió fins a final de temporada i Collado podrà tornar a sentir-se futbolista al Nuevo Los Carmenes. Álex Collado ha donat una entrevista al diari Marca en què ha repassat aquesta situació extraordinària. Després de tres temporades al Barça B, l'última com a capità, Collado volia tenir lloc al primer equip i no el va trobar.

"Jo demostrava el nivell al meu equip. La decisió era del míster, i no sé si no li agradava o no sé què li passava amb mi. Però, al final, amb Koeman vaig perdre una mica les ganes d'entrenar-me. Jo estava passant aquesta situació i tampoc es dirigia a mi, ni em parlava ni res. Tampoc vull entrar en més detalls. Hi ha hagut situacions complicades, però el Barça és el club de la meva vida."

De fet, Collado va redebutar a Primera Divisió el 8 de gener, precisament, contra el Barça. Els 22 minuts que va jugar el migcampista van ser elèctrics, no se'l va notar gens cohibit després d'estar tants mesos sense poder calçar-se les botes. Va provocar l'expulsió de Gavi.

"Va ser un partit especial. Vaig tenir moltes emocions, em va resultar estrany després de molts mesos sense poder competir. Vaig sortir amb totes les ganes del món. Va ser com tornar a la infància. Robert Moreno vol que sigui jo mateix i que tingui personalitat per encarar i desbordar. M'ha transmès tota la seva confiança".

Amb l'arribada de Xavi Hernández a la banqueta culé, La Masia ha recuperat un protagonisme que s'havia perdut. Xavi vol tenir Collado sota les seves ordres a partir de l'1 de juliol.

"Quan vaig sentir  Xavi parlant de mi a la roda de premsa va ser molt emocionant. Perquè ell va ser un gran futbolista, ara és l'entrenador i això em va fer feliç. Però jo ara estic aquí al Granada i l'important és rendir bé aquí per demostrar tot el que puc aportar a l'equip."

Finalment, Collado va ser preguntat per una de les qüestions d'actualitat blaugrana. Què passarà amb Dembélé?

"L'Ousmane és un jugador superelèctric i molt bo. Em porto molt bé amb ell. Està molt feliç a Barcelona, però serà decisió seva."

Álex Collado tindrà ara l'oportunitat de demostrar el seu nivell en aquesta nova etapa com a futbolista. Des de Barcelona se'l miraran de ben a prop per veure quin és el seu progrés, però l'important per ell és que ja s'ha pogut tornar a sentir futbolista.

 

Anar al contingut