Ada Hegerberg, en un partit amb la selecció noruega (Reuters)
LLIGA DE CAMPIONES

El dard d'Ada Hegerberg al Barça: "Ja hi havia futbol abans"

La davantera de l'Olympique de Lió, Pilota d'Or l'any 2018, s'ha vantat del llegat del seu equip

Redacció Esport3Actualitzat

El gran èxit del FC Barcelona amb el futbol femení en tots els nivells, esportiu, mediàtic i social, desperta admiració, però també recels en els seus rivals. Ada Hegerberg, guanyadora de la primera Pilota d'Or femenina, ha tret pit en una entrevista al diari L'Équipe de l'historial del seu equip, l'Olympique de Lió, amb qui ha guanyat cinc Lligues de Campiones. A més, la noruega no s'ha estalviat un dard al Barça.

"A Lió sabem com n'és, de difícil, tornar a guanyar un títol després d'haver aconseguit el primer: ho hem fet cinc cops seguits. És important mostrar que ja hi havia futbol abans del Barça; es va jugar aquí durant anys."

L'Olympique de Lió juga dissabte la tornada de les semifinals de la Lliga de Campiones contra el PSG, a qui va superar per 3-2 al partit d'anada. Les últimes actuacions del Barça a la competició han posat l'equip blaugrana com a gran favorita al títol, però la noruega es revela contra aquestes etiquetes.

"Tenim l'oportunitat de tornar a ser les millors aquesta temporada, i jo vull recordar que mai hem perdut contra el Barça. Ens fa la sensació que elles ens han guanyat un munt de vegades, però diguem la veritat: això no ha passat! Confio que nosaltres tindrem l'oportunitat de jugar una final ben aviat."

Hegerberg té raó, el Barça encara no ha guanyat mai l'Olympique de Lió. De fet, les blaugranes encara guarden a la memòria la dura derrota (4-1) que van encaixar a la final de la Lliga de Campiones del 2018, en la primera final continental de l'equip blaugrana. Potser les paraules de la davantera s'acaben convertint en un al·licient més per a les jugadores del Barça, en un possible duel enguany a Torí.

Anar al contingut