Barça

El curiós ritual de Yerry Mina en la seva presentació com a jugador del FC Barcelona

El colombià ha firmat aquest dissabte el contracte amb el club blaugrana

Actualitzat

Yerry Mina ha viscut un matí molt emocionant. Per començar el dia, ha firmat el seu contracte amb el FC Barcelona, en un acte amb el president del club, Josep Maria Bartomeu. Tot seguit, ja vestit de blaugrana, ha anat al Camp Nou a fer els habituals tocs de pilota i fer-se les primeres fotos davant dels 8.552 aficionats que han volgut assistir a la seva presentació.

Amb una curiositat, el central s'ha tret les botes i els mitjons per sentir la gespa, i s'ha tornat a calçar després per a la sessió fotogràfia i els xuts. Una tradició del colombià a la qual no ha volgut renunciar en un dia tan important per a ell.

Posteriorment, en la roda de premsa, el central, que ha confessat que el seu somni s'ha fet realitat, ha explicat que aquesta tradició només la posa en pràctica a casa. "Hi ha un versicle de la Bíblia que diu: 'Amb la planta dels peus tocaràs el terreny que vols conquerir', i jo vull fer història aquí."

Mina va voler veure l'entrenament de divendres per tenir un primer contacte amb els seus nous companys. El va impactar el moment en què va conèixer Leo Messi. "Per mi, és el millor del món. El primer que m'ha impactat d'ell ha estat la seva humilitat. Jo estava assegut a la banqueta i ha vingut amb Luis Suárez. Ha estat molt especial per a mi, se m'ha posat la pell de gallina quan se m'ha acostat."

Primer entrenament a les ordres de Valverde

Yerry Mina ha participat aquest dissabte a la tarda en el seu primer entrenament com a jugador del FC Barcelona. L'entrenador Ernesto Valverde, com era d'esperar, no l'ha inclòs a la convocatòria per al partit de lliga de diumenge, al camp de la Reial Societat. Tampoc hi ha entrat l'altra incorporació del club en aquest mercat d'hivern, Philippe Coutinho; en el seu cas, per lesió.

Tampoc han entrat inicialment a la llista, per decisió tècnica, jugadors que sembla que han de sortir del club en els propers dies, com Gerard Deulofeu, Aleix Vidal i Rafinha Alcántara. Evidentment, el turc Arda Turan, confirmada la seva cessió al Basaksehir, tampoc estarà a les ordres de Valverde. De fet, l'únic blaugrana amb data de sortida que havia de viatjar era Javier Mascherano, obligat per la lesió d'Umtiti i el període d'adaptació de Mina. Posteriorment, davant la baixa d'última hora de Nelson Semedo per amigdalitis el mateix matí de viatjar, ha entrat també Aleix Vidal.

Els jugadors citats per anar a Sant Sebastià són Marc-André Ter Stegen, Jasper Cillessen, Aleix Vidal, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Ousmane Dembélé, Javier Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Thomas Vermaelen.

 

ARXIVAT A:
Yerry Mina
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut