Robert Lewandowski en el seu primer entrenament amb el Barça
Robert Lewandowski en el seu primer entrenament amb el Barça (FCB)
Barça

El curiós motiu que limita la venda de la samarreta de Lewandowski

La botiga oficial del club al Camp Nou esgota la lletra W en poques hores i no pot vendre la samarreta del polonès en el seu primer dia com a blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

L'arribada de Robert Lewandowski al Barça ha provocat una dosi d'il·lusió entre els aficionats blaugranes, que veuen més a prop recuperar el nivell de temporades passades. Tanta ha estat l'expectació aixecada que fins i tot la botiga oficial del Barça al Camp Nou s'ha quedat sense poder vendre la seva samarreta.

El principal motiu no ha estat cap altre que l'absència de la lletra W per plasmar el nom del jugador. Fins ara, aquesta lletra només estava present al nom de Martin Braithwaite, però amb el nou davanter procedent del Bayern la demanda ha augmentat ràpidament. A més, Lewandowski n'arriba a tenir dues, per la qual cosa la W ha trigat menys a esgotar-se.

Presentació de Lewandowski

Després de segellar el seu contracte amb el Barça, Robert Lewandowski ha estat presentat aquesta tarda a Miami. El polonès no va disputar cap minut en la victòria blaugrana contra l'Inter de Miami, però sí que se'l va poder veure entrenant en solitari sobre la gespa.

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut