Kyle Hines fa una entrada a cistella tot i l'oposició de Tavares (EFE/EPA/SERGEI ILNITSKY)
Eurolliga

El CSKA trenca la ratxa victoriosa del Reial Madrid (60-55)

En un duel de baixa anotació a Moscou, els russos han posat punt final a les 13 victòries consecutives del conjunt de Pablo Laso en la màxima competició europea

El CSKA de Moscou ha trencat la ratxa victoriosa del Reial Madrid a l'Eurolliga. En un duel de baixa anotació a Moscou, els russos s'han imposat per 60 a 55 i han posat punt final a les 13 victòries consecutives del conjunt de Pablo Laso en la màxima competició europea.

El Madrid ha començat dominant i ha arribat al descans amb un avantatge de set punts (26-33). Però en l'inici del tercer quart ha arribat la reacció del CSKA amb un parcial de 10 a 0 liderat per Mike James. Els blancs han estat més de cinc minuts sense anotar tot i que han pogut igualar les forces al final del període (43-43).

En l'últim quart, la igualtat s'ha mantingut fins que en un final a cara o creu, el CSKA ha estat més encertat i ha acabat tombant un Madrid que ha encaixat la quarta derrota en 19 jornades.

El València assalta la pista del Khimki (74-85)

El València Basket no es rendeix i ha sumat una victòria a la pista del Khimki que l'apropa a les posicions de "play-off". San Emeterio, amb 18 punts, ha estat el màxim anotador del seu equip, que continua refent-se d'un mal inici i és novè amb un balanç de 9 triomfs i 10 derrotes.