El partit entre el Reial Madrid i l'Athletic Club servirà per definir un semifinalist
El partit entre el Reial Madrid i l'Athletic Club servirà per definir un semifinalista
Futbol

El CSD ajorna el Reial Madrid-Athletic i el Granada-Atlètic

L'argument defensat per LaLiga i que el CSD ha acceptat és que els futbolistes internacionals del Madrid i l'Atlètic que juguen partits de la Conmebol durant la finestra de partits de seleccions no tenen el temps de descans necessari

Redacció Esport3Actualitzat

El Consell Superior d'Esports (CSD) ha confirmat aquest dimecres de forma oficial l'ajornament de dos partits de Lliga corresponents a la 9a jornada de Primera Divisió que s'havien de disputar aquest cap de setmana. Els duels afectats per aquesta decisió són el Reial Madrid-Athletic Club i el Granada-Atlètic de Madrid. L'argument defensat per LaLiga i que el CSD ha acceptat és que els futbolistes internacionals del Madrid i l'Atlètic que juguen partits de la Conmebol durant la finestra de partits de seleccions no tenen prou temps de descans.

D'aquesta manera, es repeteix el que va passar en l'anterior aturada de seleccions amb els partits Sevilla-FC Barcelona i Vila-real-Alabès, que també van ser ajornats per idèntic motiu a través d'una mesura cautelar del CSD i que encara estan pendents de disputar-se.

La Federació Espanyola de Futbol, contrària a l'ajornament dels partits, va interposar el mes passat una reclamació judicial, ja que considera que el CSD no és competent per ajornar partits, tot i que continua sense trobar arguments judicials que donin suport a la seva demanda.

Anar al contingut