Les jugadores del CP Vila-Sana celebren la classificació per a les semifinals de la Copa de la Reina
Hoquei patins

El CP Vila-sana i el Gijón completen les semifinals de la Copa de la Reina

Les lleidatanes han eliminat als penals el Palau de Plegamans, l'actual líder de l'OK Lliga femenina, i les asturianes s'han desfet amb solvència del Bigues i Riells (5-2)

Continuen les sorpreses en la Copa de la Reina d'hoquei patins que s'està fent a Reus. Després de l'eliminació del Manlleu a mans del Cerdanyola, el Club Patí Vila-sana, sisè classificat de l'OK lliga femenina, ha eliminat el Palau de Plegamans, el líder. Un duel de quarts que s'ha decidit als penals. Laura Puigdueta ha avançat el Palau al minut 15 de la primera part. Però ha reaccionat l'equip del Pla d'Urgell, 4 minuts després, amb un gol de Cata Flores.

No hi ha hagut gols ni a la segona part ni a la pròrroga, i als penals no s'ha marcat fins al sisè llançament. Ha estat en la vuitena tanda quan el Palau ha fallat i Joana Comas ha donat la classificació al Vila-sana.

El Gijón no dona opcions al Bigues i Riells (5-2)

En l'últim partit de quarts de final, el Gijón no ha donat cap opció al Bigues i Riells i serà l'únic representant no català que disputarà les semifinals després d'imposar-se per un solvent 5 a 2. Les asturianes, vigents campiones d'Europa, ja guanyaven per 3 a 1 al descans. El Bigues i Riells ha fet el 3 a 2, però dos gols més del Gijón han tancat el matx. Destacar que els set gols del partit els han fet set jugadores diferents. Aquest dissabte, a partit de les 11 del matí, Voltregà-Cerdanyola i Vila-Sana-Gijón, les dues semifinals en directe per Esport3.