El CP Manlleu guanya la Lliga Catalana femenina d'hoquei patins
Hoquei Patins

Les jugadores de Jordi Boada han superat el Cerdanyola després de remuntar un 1-4 en contra

El Martinelia CP Manlleu s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana femenina d'hoquei patins en una final molt disputada davant el Cerdanyola HC. Les vallesanes han començat millor el partit i s'han avançat amb un gol de Gemma Solé al minut 10. Dos minuts més tard, Nara López ha empatat el partit, però el Cerdanyola s'ha tornat a posar per davant gràcies a al hat-trick de Gemma Solé.

A la represa, el Cerdanyola ha augmentat la diferència al marcador. A partir d'aquí, però, la dinàmica ha canviat completament, i el Manlleu ha estat molt efectiu de cara a porteria per capgirar el resultat. Amb cinc gols consecutius, les de Jordi Boada han estat capaces de remuntar. Les de Carles Marín només han pogut maquillar el resultat amb un gol d'Adriana Gutiérrez a 12 segons del final.