Espanyol

El costat més zen del pitxitxi Raúl de Tomás

El davanter de l'Espanyol ha explicat la celebració del gol contra el Cadis, assegut a terra i en posició de meditació. RDT ha estat premiat amb el Trofeu Kubala, el guardó que atorga el programa de Catalunya Ràdio "Tot gira" al millor gol de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El seu golàs contra l'Almeria, des de més enllà de mig camp, va deixar tothom bocabadat. I no hi va haver cap dubte en l'elecció del Trofeu Kubala al millor gol de la temporada. Els oients del programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio, es van decantar majoritàriament pel cacau d'RDT, davant les alternatives de Lamela o Ferran Torres. Avui, Raúl de Tomás ja pogut rebre el guardó de mans de David Clupés i Sergi Andreu.

 

Més tard, entrevistat pel programa, el pitxitxi de l'Espanyol ha analitzat el bon moment de l'equip i ha desvelat per què va celebrar l'últim gol contra el Cadis assegut a terra i en posició de meditació.

Celebració amb meditació de RDT (@RCDEspanyol)
Celebració amb meditació de RDT (@RCDEspanyol)

"Sí, fa temps que medito. Ens envolta tanta cosa, tantes xarxes socials, tenim tanta gent al darrere... És important tenir el cap sanejat i, sobretot, respirar aire fresc. Sovint deixem de costat tot el tema mental, que empeny el físic."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut