Cas Abidal: el jutge demana un reconeixement mèdic al cosí donant de fetge
Éric Abidal i el seu cosí a l'hospital, després del trasplantament
Barça

El cosí d'Abidal vol arribar "al fons de la qüestió i rentar el seu honor"

Gérard Armand es mostra contrariat per totes les informacions aparegudes arran del trasplantament de fetge de l'exjugador del Barça

Actualitzat

Gérard Armand és el cosí d'Éric Abidal que va donar a l'exjugador del Barça part del seu fetge i que ha declarat com a testimoni per un suposat cas de tràfic d'òrgans. El cas es remunta al 2012 i es va començar a investigar després que unes trucades interceptades entre Sandro Rosell, aleshores president del Barça, i -suposadament-  l'executiu Juanjo Castillo donessin a entendre que el fetge trasplantat a l'actual director esportiu del Barça havia estat comprat i no pertanyia a Armand. Arxivat l'any passat, el cas es va reobrir recentment. 

En una entrevista a El Confidencial, el suposat donant declara que ell desconeix qualsevol irregularitat, però que ell no n'està al cas.

"Quan vaig llegir que el fetge que havia rebut l'Éric potser no era el meu, em vaig quedar de pedra. Després, al cap dels mesos, no entenia res de res i em feia moltes preguntes, i, de fet, continuo sense entendre-ho. Per això compareixo davant la Justícia, per arribar al fons de tot i per rentar el meu honor. Si algú s'ha lucrat a costa meva sense que jo ho sàpiga, em semblaria molt greu".   

Armand també reconeix que no manté relació amb Abidal:

"Fa 8 o 9 mesos que no parlem. Ara m'agradaria saber si hi ha alguna cosa en tot aquest afer. Si no hi ha res, millor. I si hi ha alguna cosa, espero que l'Éric no hi tingui res a veure".  

Anar al contingut