El Cornellà-Barça de Copa es disputarà el 21 de gener al Nou Municipal (@ue_cornella)
Copa del Rei

El Cornellà i el Girona consulten si poden tenir públic en els partits de Copa

El club gironí ja ha obtingut una resposta negativa per part del govern mentre que el conjunt del Baix Llobregat encara no ha rebut resposta per part de l'administració pública en enviar la seva petició més tard

El Cornellà i el Girona s'han posat en contacte amb la Generalitat de Catalunya per saber si els permetria tenir públic en els partits que disputaran com a locals en els setzens de final de la Copa del Rei. De moment, el club gironí ja ha obtingut una resposta negativa per part del govern.

El Cornellà ha enviat una petició a la Generalitat, amb l'Ajuntament de Cornellà com a interlocutor, perquè puguin entrar espectadors en el partit que els enfrontarà al FC Barcelona al Nou Municipal el 21 de gener. De moment no ha rebut resposta per part de l'administració pública en enviar-la més tard que el Girona.

"Demanem que ens deixin entrar entre 300 i 400 espectadors", ha explicat a EFE Álex Talavera, el president de l'entitat. L'aforament de persones assegudes que té el Nou Municipal de Cornellà és de 850. Talavera ha dit que volen que els tractin "com a altres sectors en els quals pot entrar públic, per exemple, el teatre, tenint en compte que el futbol, a més, és a l'aire lliure".

Per la seva banda, el Girona, que s'enfrontarà el dissabte al Cadis, ha consultat a la Generalitat si podria haver-hi públic en aquest partit de la mateixa manera que ho va fer en la ronda anterior de la Copa del Rei contra el Lugo, segons han assegurat a EFE fonts del club.

L'entitat gironina, que des de fa mesos té elaborat un protocol amb totes les mesures que s'aplicarien si es permetés l'entrada de públic als estadis, es mostra molt comprensiva amb la negativa de la Generalitat tenint en compte les restriccions sanitàries actuals.

Anar al contingut