El pilot Ricardo Ramilo (Dakar)
Dakar

El pilot que va abandonar el seu copilot al desert emprendrà accions legals contra el seu equip per "robar-li el Dakar"

Xavi Blanco, copilot de Ricardo Ramilo, l'ha acusat d'abandonar-lo al al mig del desert durant l'11a etapa de Dakar. Després d'una sèrie d'acusacions mútues, ara el culebrot puja de to i arriba als despatxos

Redacció Esport3Actualitzat

Després del sonat episodi en què Ricardo Ramilo va deixar abandonat el seu copilot, el català Xavi Blanco, al mig del desert, ara el pilot gallec vol denunciar el que, segons ell, es tracta d'una conspiració del seu equip contra ell. Segons ha confirmat el diari Marca, Ramilo emprendrà accions legals contra el seu equip Buggy Masters Team per "robar-li el Dakar". Segons la seva versió, l'equip el va pressionar per abandonar l'etapa 9 sense esgotar les seves opcions d'acabar-la. En conseqüència, Ramilo emprendrà accions legals contra l'equip Buggy Màsters Team i contra el mateix Xavi Blanco, a qui va definir amb sarcasme com "el campió dels copilots"

Xavier Blanco per la seva banda, va denunciar que va ser abandonat a la meitat de la prova després d'una forta discussió amb el seu company i que va haver de ser rescatat per personal de l'equip Buggy Màster Team..

La relació entre tots dos ja no era bona els últims dies i va esclatar en plena etapa 11 i d'una forma insòlita. Després d'una discussió, el copilot català Xavi Blanco va baixar del vehicle al quilòmetre 170 de la penúltima etapa. Un cop Blanco havia baixat del vehicle, Ramilo va decidir continuar abandonant-lo i un membre de l'assistència va haver de recollir el copilot català.

Blanco denuncia que el pilot el va abandonar enmig de desert:

La decisió ha arribat pel comportament del pilot cap a la meva persona. No era la primera vegada, he decidit baixar.

M'ha dit "aquí et quedes" i ha marxat.

Ramilo també va donar la seva versió, segons la qual havia detectat que Blanco no tenia ganes de continuar:

Va buscar la confrontació.

Nega que el deixés tirat en cap moment, sinó que segons la seva versió:

Va ser el Xavi qui va demanar que volia baixar i tot seguit se'n va anar caminant. Li vaig dir que pugés però no va voler, perquè volia fer-se la víctima i que quedés la versió que el vaig abandonar al desert.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut