El programa d'Albert Om ens va mostrar una altra faceta del crack del Barça
Futbol

"El convidat", amb Andrés Iniesta, supera el milió d'espectadors en la seva tornada a la graella de TV3

El primer capítol de la quarta temporada del programa de TV3, dedicat a Andrés Iniesta, va arribar al 31,4% de quota i una mitjana de 936.000 espectadors.

Actualitzat
"El convidat" va tornar a la graella de TV3 amb una audiència milionària, i va ser, a més, el programa líder de la jornada d'aquest. El primer capítol de la seva quarta temporada, dedicat al jugador del Barça Andrés Iniesta, va superar el milió d'espectadors d'audiència màxima, al llarg de cinc minuts de l'emissió.
 
Segons dades de Kantar Media, aquest primer capítol va ser vist per una mitjana de 936.000 espectadors, amb el 28,8% de quota. Però, tal com s'ha dit, va superar el milió d'espectadors d'audiència màxima. Amb una durada de 54 minuts, a partir de les 22.37, aquest capítol dedicat a Iniesta va arribar a 1.017.000 d'espectadors d'audiència màxima i al 31,4% de quota, de les 23.12 a les 23.17. 
 
Aquestes dades fan el capítol d'ahir el segon més vist de la història del programa, després del que va obrir la tercera temporada, que estava dedicat a l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol.
 
D'altra banda, TV3 va liderar també el rànquing de cadenes, amb el 17,4% de quota i 4,1 punts d'avantatge en relació amb Tele5, la segona cadena classificada, amb el 13,3%. A més, TV3 va ocupar els quatre primers llocs del rànquing de programes, amb "El convidat", "Crackòvia" (que en la seva tornada va tenir 752.000 espectadors de mitjana i el 22,3% de quota), i el "Telenotícies vespre" i "Telenotícies migdia", respectivament.
 
Anar al contingut