Bojan Krkic ha tornat aquesta temporada al Barça per incorporar-se com a part de l'equip de Deco a la direcció esportiva de l'equip
Bojan durant l'anunci de la seva retirada
Futbol

El consell de Bojan Krkic a Lamine Yamal

Bojan ha explicat que en les converses amb el jove talent blaugrana li ha recordat la importància de no abandonar els estudis

Redacció Esport3Actualitzat

Bojan Krkic ha presentat "Bojan. Més enllà del somriure", un documental en què repassa com va viure la seva trajectòria des dels 17 anys, quan va debutar amb el primer equip del Barça, fins que es va retirar als 32. El documental s'estrenarà a 3cat en obert l'11 de desembre.

El reportatge no s'assembla a cap altre documental sobre futbolistes: és més aviat un retrat de la persona i no tant de l'esportista d'èxit on parla sense embuts dels seus problemes d'ansietat perquè no sabia gestionar la fama que li va arribar sense avís previ i que va desmuntar la seva tranquil·la vida familiar. Al "noi de Linyola" tot li va arribar massa ràpid i sense temps d'assimilar-ho, però al final va poder tenir una carrera futbolística profitosa, amb 16 temporades com a professional.

L'exdavanter blaugrana, que ha tornat aquesta temporada al Barça per incorporar-se com a part de l'equip de Deco, ha parlat del seu documental en una entrevista al programa "Tu diràs", de Rac1, en què ha volgut recalcar la importància que els joves talents de la Masia toquin de peus a terra:

"Un dels objectius de Lamine Yamal aquest any ha de ser aprovar 4t d'ESO."

El coordinador de l'Àrea de Futbol ha parlat sobre el joveníssim talent blaugrana, però no s'ha referit a les seves qualitats futbolístiques, sinó que li ha recomanat que no vulgui córrer més del que és necessari en la seva trajectòria esportiva. Sap de què parla, Bojan, perquè, més enllà de les alegries competint al primer nivell futbolístic, el de Linyola és conscient sobretot de les adversitats que es va trobar al llarg del camí.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut