MotoGP

El confinament de Maverick Viñales a Andorra

Tot i el futur incert del Mundial de MotoGP, el pilot de Roses segueix la seva preparació i aprofita el confinament per dedicar el temps a altres aspectes

Xavi GuillénActualitzat

El Gran Premi de Catalunya de Motociclisme, del 7 de juny, i el d'Itàlia, una setmana abans, han quedat suspesos. Els pilots, com tothom, han de respectar el confinament. Un d'ells és l'empordanès Maverick Viñales. Des d'Andorra ens ha demostrat que és un pilot que toca de peus a terra.

Maverick Viñales continua la preparació física a casa seva. Ha adaptat els exercicis al confinament i també, evidentment, el seu dia a dia. Pel de Roses, un dels pilots de MotoGP més admirats i campió del món de Moto3, els herois d'avui no són els esportistes.

No hi ha espai pels entrenaments amb moto, per fer motocròs o per anar en bici. Les seves passions, però, sí, en canvi, per cuinar, descansar i fer altres activitats a casa.

"Estic intentant llegir, dur a terme tasques que no havia finalitzat mai i també descansant de la lesió que vaig tenir fent motocròs."

I una de les seves preocupacions són la salut col·lectiva i la dels seus familiars.

"Estic molt preocupat per la gent gran que tinc a la família. Estem sempre en contacte gràcies a les xarxes socials."

L'última victòria de Viñales va ser al Gran Premi de Malàisia de l'any passat. Aquest any va destacar força a la pretemporada i, com tots els pilots, està molt atent a l'evolució dels esdeveniments. No hi ha data per a l'inici del campionat i hi ha dubtes, aquest any, sobre la celebració del mundial de MotoGP.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut