Piqué, en una imatge de l'entrevista amb el youtuber
Barça

El Comitè de Competició obre expedient a Piqué per qüestionar la imparcialitat dels àrbitres

Les declaracions del central blaugrana en una entrevista a YouTube li poden comportar una sanció

Redacció Esport3Actualitzat

El Comitè de Competició ha obert un expedient extraordinari a Gerard Piqué per fer unes declaracions, en què posava en dubte la imparcialitat dels àrbitres. El central blaugrana va fer aquestes declaracions en una entrevista concedida al youtuber DjMaRiiO, en les quals va qualificar d'"esperpèntics" els arbitratges al final de la temporada passada, i en què va recordar que, segons un excol·legiat, el 85% dels àrbitres són madridistes.

També ha estat expedientat el president del Cadis, Manuel Vizcaíno, que es va mostrar indignat pels arbitratges rebuts pel seu equip després de la derrota davant la Reial Societat (4-1) i va dirigir una carta oberta al president de la Federació, Luis Rubiales, on es queixava pel mal ús del VAR. 

 

Els dos casos han arribat al Comitè de Competició a instàncies del Departament d'Integritat de la Federació Espanyola de Futbol. Aquesta temporada, el reglament preveu la possibilitat d'aplicar sancions si es qüestiona l'honradesa dels àrbitres. Álvaro Cervera, entrenador del Cadis, va rebre una sanció de 4 partits de suspensió per aquest motiu.  

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut