La celebració del gol de Piqué a Cornellà-el Prat va aixecar una polèmica que, finalment, no acabarà en denúncia (Reuters)
Barça

El Comitè de Competició no sancionarà Piqué perquè no ha rebut cap denúncia

Ni la manera de celebrar el gol que va marcar a Cornellà-el Prat ni les seves declaracions no tindran cap conseqüència per al jugador blaugrana

Actualitzat

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola s'ha reunit aquest dimecres al matí i ha confirmat que no ha rebut cap denúncia cap a Gerard Piqué ni per la celebració del gol que va marcar diumenge passat a Cornellà-el Prat ni per les seves declaracions posteriors. No és gens habitual que el Comitè actuï d'ofici, de manera que el jugador del Barça no rebrà cap sanció.

Posteriorment la Lliga ha emès un comunicat en el que anuncia que "a partir d'ara" en el cas de "simulacions clares o celebracions de gols ofensives" aquest organisme "no dubtarà en traslladar al Comitè de Competició" el pertinent informe per a que se'n depurin responsabilitats.

El que sí confirma que ha denunciat la Lliga al Comitè de Competició són els càntics en contra Gerard Piqué i la seva família que part de l'afició va cridar "de forma reactiva" a la celebració del gol per part del central del Barça. A banda, també denuncia crits ofensius contra el FC Barcelona que van sonar en diferents ocasions durant el derbi al RCDE Stadium.

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut