Barça

El Comitè de Competició manté la targeta groga a Messi

Es desestimen les al·legacions presentades pel Barça, que encara pot recórrer al Comitè d'Apel·lació
Actualitzat
El moment en què Messi veu la targeta groga (Reuters)

La targeta que Leo Messi va veure contra el Celta es mantindrà en el caseller del jugador blaugrana. El Comitè de Competició ha desestimat les al·legacions que el Barça va presentar. Es basaven en un "error material manifest" en l'acta arbitral i asseguraven, basant-se en una prova videogràfica, que el capità blaugrana havia tocat la pilota de forma neta i per tant no havia comès falta, i que l'acció no tallava un "atac prometedor" del rival.

El Barça pot recórrer encara al Comitè d'Apel·lació. La targeta a Leo Messi no implica cap mena de sanció ja que és tot just la primera que veu l'argentí aquesta temporada.