Raül Rodríguez, després de l'expulsió.
Espanyol

El Comitè de Competició desestima les al·legacions de l'Espanyol per l'expulsió de Raül Rodríguez

Javier Aguirre no podrà comptar amb Raül Rodríguez per jugar diumenge contra el Getafe, perquè el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha decidit desestimar les al·legacions que el club blanc-i-blau va fer a l'acte del partit de dissabte passat contra el València.

Actualitzat
L'Espanyol s'ha entrenat aquest matí per preparar el partit que diumenge l'enfrontarà al Getafe a les 12 del migdia. Javier Aguirre no podrà comptar amb Raül Rodríguez per jugar contra l'equip madrileny perquè el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha decidit desestimar les al·legacions que el club blanc-i-blau va fer a l'acte del partit de dissabte passat contra el València.

Raül Rodríguez va ser expulsat en el minut 89 del partit contra el València, quan estava escalfant. Segons l'acta, el jugador es va dirigir a l'assistent i li va dir: "Que dolents que sou, no n'heu encertat ni una en tot el partit."

Rumb cap a Tarragona

Javier Aguirre ha citat tota la plantilla per al partit de semifinals de la Copa Catalunya, amb l'excepció dels lesionats Felipe Mattioni i Samuele Longo, per al partit de semifinals de la Copa Catalunya davant el Llagostera.

La convocatòria completa és: Cristian Álvarez, Raúl R, Víctor Sánchez, Tejera, Forlín, Baena, Stuani, Sergio García, Verdú, Kiko Casilla, H. Moreno, Javi López, Petrov, Capdevila, Colotto, Simao, Wakaso, Cristian Gómez, Alfonso, Víctor Álvarez i Cubillas.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut