El Cornellà podrà jugar el "play-off" d'ascens (@ue_cornella)
Futbol

El Comitè de Competició desestima el recurs del Terol contra el Cornellà

La jutgessa única de competició ha decidit que no es va cometre alineació indeguda en el partit Cornellà-Terol

Actualitzat

La Unió Esportiva Cornellà estava preparant el primer partit del "play-off" d'ascens a Segona A  contra la Ponferradina pendent que una resolució del Comitè de Competició l'hi pogués impedir.

L'equip del Baix Llobregat té motius ara per estar tranquil després que Competició ha desestimat el recurs presentatpel Terol contra el Cornellà per alineació indeguda d'Abde en l'últim partit de lliga, que va enfrontar tots dos equips (2-0). El club aragonès entenia que el jugador dels verds no podia jugar perquè arrossegava un partit de sanció en categoria juvenil.  

La jutgessa única del Comitè, després de recollir les al·legacions del  Cornellà, ha entès que la sanció d'Abde per acumulació d'amonestacions, que no podria complir a la categoria juvenil perquè la competició ja s'havia acabat, l'haurà de complir la temporada que ve en tractar-se d'una sanció de caràcter lleu.

El Terol, que esperava una sentència favorable per esquivar el descens a Tercera, encara pot recórrer al Comitè d'Apel·lació.  

Si el Cornellà hagués estat penalitzat, la classificació del grup 3 de Segona B canviaria per complet. El Cornellà no es quedaria amb plaça de promoció d'ascens i seria el filial de l'Espanyol qui l'ocuparia. I si li haguessin donat la victòria al Terol, aquest salvaria la categoria, l'Alcoià, que ha de disputar la promoció de permanència, baixaria directament i el Castelló, que s'havia salvat, hauria de jugar la promoció de descens per seguir a Segona B.

Anar al contingut