Chumi, a la dreta de la imatge
Chumi, a la dreta de la imatge, durant el partit contra el Llevant
Barça

El Comitè de Competició resol que l'alineació de Chumi era indeguda però que no es pot sancionar

Tot i la resolució en contra arran del partit de Copa del gener passat, el Barça no serà sancionat, perquè la reclamació del Llevant es va presentar fora de termini

Actualitzat

El Comitè de Competició ha resolt finalment en un cas que va fer tronar i ploure fa quatre mesos, que va anar passant per diferents instàncies i que aquest dimecres viu un nou capítol. Competició estima que l'alineació de Juan Brandáriz "Chumi" per part del Barça en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei era indeguda.

El Comitè també deixa ben clar que les sancions que es derivarien d'aquesta irregularitat no són aplicables, ja que les reclamacions es van fer fora del termini fixat per la llei.

Així doncs, a efectes pràctics, no hi haurà sanció esportiva per al Barça, tot i que queda per a la posteritat que el club blaugrana es va equivocar i podria haver estat apartat de la Copa. L'equip barcelonista, cal recordar-ho, jugarà la final de la competició el pròxim 25 de maig davant el València.

La reacció del Llevant no s'ha fet esperar. El club valencià, en un comunicat oficial, ha manifestat "la seva satisfacció" per aquesta resolució i ha anunciat que estudiarà amb els serveis jurídics la possibilitat de presentar recurs en donar-se la situació que el Barça no haurà de fer front a cap "conseqüència disciplinària".

 

Anar al contingut