Futbol

El Comitè de Competició segueix sense decidir la data definitiva del clàssic al Camp Nou

El Comitè ha fixat un nou termini, fins aquest dimarts a les 8 del vespre, perquè Barça i Reial Madrid puguin respondre a les noves al·legacions presentades per LaLiga, que s'oposa al 18 de desembre com ja havien consensuat els dos clubs i la Federació Espanyola
Actualitzat
TEMA:
El Clàssic

Leo Messi i Toni Kroos, en un Barça-Madrid recent (Reuters)

El Comitè de Competició ha tornat a ajornar la data definitiva per disputar el clàssic de Lliga entre el Barça i el Reial Madrid que, d'entrada, s'havia de jugar el 26 d'octubre al Camp Nou. Després de dues reunions aquest dilluns, encara no s'ha pres una decisió per les noves al·legacions presentades per la lliga, que no està d'acord amb què el partit es disputi el 18 de desembre tal com ja havien consensuat els dos clubs i la Federació Espanyola de Futbol.

El Comitè ha donat al Barça i al Madrid un nou termini fins a aquest dimarts a les 20.00 per contestar a aquestes al·legacions de LaLiga i després es tornarà a reunir per valorar les seves respostes.

El partit es va decidir ajornar per la coincidència amb una convocatòria de manifestació per reivindicar l'alliberament dels presos arran del judici pel procés. Competició havia de ratificar la data en què s'han posat d'acord els dos clubs, el 18 de desembre, una data que no satisfà la Lliga de Futbol Professional, que preferia el 7 de desembre, i que els partits que Barça i Madrid tenen aquell dia, contra el Mallorca i l'Espanyol, respectivament, s'avancessin al dia 4.

ARXIVAT A:
El Clàssic

NOTÍCIES RELACIONADES