Geyse Ferreira, en una imatge d'arxiu
Geyse Ferreira, en una imatge d'arxiu
Barça

El Comité d'Apel·lació desestima el recurs del Barça per l'eliminació de la Copa de la Reina

El club manté la voluntat de recórrer la sanció derivada de l'alineació indeguda de Ferreira "fins a la darrera instància" i ara portarà el cas al TAD

Redacció Esport3Actualitzat

El Comité d'Apel·lació ha desestimat el recurs del Barça per l'eliminació de la Copa de la Reina per l'alineació indeguda de Geyse Ferreira a Pamplona. L'òrgan de la RFEF s'ha pronunciat en la mateixa direcció que fa una setmana ho va fer Competició: la futbolista brasilera no podia jugar en el partit de vuitens contra l'Osasuna perquè havia de complir sanció en ser expulsada la temporada passada en l'últim partit de Copa que va disputar. El jutge també va multar el club blaugrana amb 1.001 euros per la infracció.

Ara, el club blaugrana portarà el cas a la següent instància, el TAD (Tribunal Administratiu de l'Esport). El club manté la voluntat de recórrer la sanció "fins a la darrera instància, per considerar que, en aquest cas, s'han produït defectes que comporten la no existència d'alineació indeguda".

Des de l'inici del procés, el Barça al·lega que s'havien incomplert les condicions bàsiques per a complir la sanció de la futbolista, però fins ara tots els comitès han rebutjat els seus arguments, adduint que el club sí que va poder conèixer l'esmentada sanció.

L'expulsió de la temporada passada

La sanció de la futbolista brasilera té l'origen en un partit de Copa de la temporada passada entre el Madrid CFF i l'Sporting de Huelva. La jugadora va ser expulsada, en un matx que va ser emès per Esport3. Aquest és el moment en què veu la vermella:

 

Tot i que tenia pendent un partit de sanció per complir a la Copa, el Barça la va alinear al camp de l'Osasuna, la qual cosa ha fet estèril la golejada del Barça en el partit dels vuitens al Sadar (0-9).

El Sevilla, també eliminat

De la mateixa manera, el Sevilla també va quedar exclòs de la competició i en el seu cas van acatar l'eliminació sense presentar recurs. Les andaluses van fer jugar contra el Vila-real Nagore Calderón, que es trobava sancionada per una vermella directa en un altre duel de Copa de la temporada passada, entre l'UDG Tenerife i el Sevilla.

Tot i la victòria sevillista durant els 90 minuts (0-1), l'equip que passarà als quarts de final serà el Vila-real. 

Anar al contingut