El colombià Uran ha guanyat l'etapa i s'ha col·locat tercer de la general. (Foto: EFE)
Ciclisme

El colombià Uran (Sky) guanya la 10a etapa del Giro i Nibali (Astana) enforteix el liderat

Primera jornada de muntanya al Giro i sotragada en la general. La 10a etapa, 167 quilòmetres entre Cordenons i Montasio, l'ha guanyada Rigoberto Uran (Sky) amb 20 segons d'avantatge sobre el també colombià Betancur i 31 segons sobre Nibali. L'italià de l'Astana es fa més fort al capdavant de la general i disposa de 41 segons de marge sobre Evans.

Actualitzat
Primera jornada de muntanya al Giro i sotragada en la general. La 10a etapa, 167 quilòmetres entre Cordenons i Montasio, l'ha guanyada Rigoberto Uran (Sky) amb 20 segons d'avantatge sobre el també colombià Betancur i 31 segons sobre Nibali. L'italià de l'Astana es fa més fort al capdavant de la general i disposa de 41 segons de marge sobre Evans.

Fallen Wiggins, Scarponi i Gesink

El gran favorit a endur-se el Giro, el britànic Bradley Wiggins, ha decebut els aficionats i no ha pogut seguir el ritme del grup capdavanter a tres quilòmetres del final. Curiosament, l'Sky havia fet rutllar a tot drap la "locomotora negra" en benefici del seu líder, però, a l'hora de la veritat, el britànic ha fallat i ha cedit més d'un minut. Ara, el dubte és si l'home fort serà Wiggins (4t, a 2'05'') o Uran (3r, a 2'04'').

Entre els favorits, Scarponi i Gesink també han perdut més d'un minut.
Anar al contingut