Nairo Quintana somriu al podi després de guanyar la Tirrè Adriàtic (EFE)
Ciclisme

El colombià Nairo Quintana s'imposa en la 50a edició de la Tirrè Adriàtic

El ciclista colombià del Movistar s'ha imposat en la Tirrè Adriàtic. L'holandès Bauke Mollema ha fet segon, a 18 segons de Quintana, i el seu compatriota Rigoberto Urán, tercer, a 31. El suís Fabian Cancellara ha guanyat l'última etapa, una contrarellotge individual de 10 quilòmetres.

Actualitzat

El colombià Nairo Quintana s'ha proclamat guanyador absolut de la 50a edició de la Tirrè-Adriàtic després de la disputa de l'última etapa, una contrarellotge individual de 10 quilòmetres que ha acabat amb la victòria de Fabian Cancellara. El suís ha invertit un temps de 11 minuts i 23 segons i s'ha emportat el triomf d'etapa amb quatre segons menys que l'italià Adriano Malori mentre que tercer ha estat el bielorús Vasil Kiryenka, a nou segons de Cancellara.

En la classificació general, Quintana ha estat el vencedor final amb 18 segons d'avantatge sobre l'holandès Bauke Mollema i 31 respecte el seu compatriota Rigoberto Urán, que han completat el podi final. El madrileny Alberto Contador ha acabat cinquè a 39 segons de Quintana.

Anar al contingut