Ciclisme

El colombià Nairo Quintana guanya l'etapa reina i és el nou líder del Giro

Canvi de líder al Giro d'Itàlia després de la victòria de Nairo Quintana a l'etapa reina. Els ciclistes han hagut de pujar i baixar els mítics colls del Gavia i de l'Stelvio amb neu, fred i vent. Ha estat precisament en la baixada de l'Stelvio, la "Cima Coppi" d'aquesta edició, quan Nairo Quintana ha deixat enrere tots els seus rivals, aprofitant una confusió que ha circulat entre els cotxes dels directors per una presumpta neutralització de la baixada

Actualitzat

Canvi de líder al Giro d'Itàlia després de la victòria de Nairo Quintana a l'etapa reina. Els ciclistes han hagut de pujar i baixar els mítics colls del Gavia i de l'Stelvio amb neu, fred i vent. Ha estat precisament en la baixada de l'Stelvio, la "Cima Coppi" d'aquesta edició, quan Nairo Quintana ha deixat enrere tots els seus rivals, aprofitant una confusió que ha circulat entre els cotxes dels directors per una presumpta neutralització de la baixada.

Quintana ha fet la seva feina i amb una gran ascensió a Val Martello ha augmentat la diferència respecte a tots els seus adversaris. Ara és el nou líder, amb 1 minut i 41 segons d'avantatge sobre el seu compatriota Rigoberto Urán. Les tres etapes de muntanya que queden prometen ser espectaculars.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut