El president del COI ha informat de la despesa extraordinària
L'ajornament dels Jocs li sortirà car al COI
Jocs Olímpics

El COI aprova una partida extraordinària de 800 milions de dòlars

El Comitè Olímpic Internacional destinarà una partida extraordinària de 800 milions de dòlars per fer front als sobrecostos generats per l'ajornament d'un any dels Jocs Olímpics de Tòquio

Redacció Esport3Actualitzat

El president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach, ha anunciat aquest dijous que l'organisme que presideix ha decidit destinar una partida de fins a 800 milions de dòlars per afrontar els sobrecostos generats arran de l'ajornament dels Jocs Olímpics de Tòquio fins a l'estiu del 2021. La mesura s'ha pres en la reunió telemàtica mantinguda avui pels membres de la comissió executiva del COI.

D'aquests 800 milions, 150 es repartiran entre grups del moviment olímpic, concretament les federacions internacionals dels diversos esports, i els comitès olímpics nacionals. El COI considera que amb aquesta ajuda podran continuar les seves activitats i els programes de suport als esportistes.

El COI també ha decidit que la 136a sessió plenària de l'organisme, prevista pel al 17 de juliol, es farà de manera telemàtica. Serà la primera vegada en la història del Comitè Olímpic Internacional.

 

 

 

ARXIVAT A:
Jocs OlímpicsCoronavirus
Anar al contingut