Olimpisme

El COI adverteix Rússia que ha de ser més dura en la lluita contra el dopatge

La flama olímpica recorre els últims quilòmetres abans d'inaugurar divendres els Jocs Olímpics d'hivern a Vancouver. Mentrestant, l'organització ultima esforços per evitar que l'escassedat de neu acabi deslluint els jocs. Per la seva banda, el COI ha donat un toc atenció a Rússia per la seva política contra el dopatge. Tenen molt present el positiu per estimulants de la biatleta Olga Pyleva als Jocs de Torí, i, més recentment, el de l'esquiadora de fons Alena Sidko, entre molts altres. Jacques Rogge ha fet un advertiment: "He insistit al president Medvédev que actuï amb més força contra el dopatge, i m'ha promès que així serà."

Actualitzat
Rússia i la majoria de delegacions ja són a Vancouver. A l'estació de Whistler, seu de les proves d'esquí alpí, s'estan venent les últimes entrades per a les competicions. Aquí la falta de neu no sembla un problema. Les coses són diferents a la seu de Cypress Mountain.

Mentrestant, la torxa es va apropant a la capital de la Colúmbia Britànica. Arnold Schwarzenegger o Sebastian Coe seran alguns dels personatges que aproparan el foc olímpic a Vancouver.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut