Hoquei Patins

El "coast to coast" de Dani Rodríguez (Taradell) davant del Vic, el millor gol de la 26a jornada de l'OK Lliga

Els detalls de qualitat de Sergi Llorca (Barça), el canvi de direcció d'Àlex Rodríguez (Reus), i l'eslàlom de Dani Rodríguez (Taradell), en el top 3 de la jornada

Joan FerranActualitzat

L'OK Lliga ha tornat aquest cap de setmana després de l'aturada per Setmana Santa i la disputa de la primera fase de la Lliga Europea. Comencem el top 3 de la 26a jornada amb dos detalls de qualitat del blaugrana Sergi Llorca. Dona mig gol a Matías Pascual, amb una gran assistència per sota les cames... I també troba la xarxa, aixecant i picant després de recuperar la bola. Golejada del Barça a Igualada (1-5) per seguir acariciant el títol de Lliga!

En el número 2, el canvi de direcció d'Àlex Rodríguez en la golejada del Reus contra el Voltregà (5-0). La seva diagonal amb xut de pala és un dels seus forts, però el canoner d'Osona trenca el seu defensor i defineix de cullera; 39 gols ja per a Àlex Rodríguez, que és pitxitxi del campionat.

I amb el número 1, de germà a germà. Pots tenir 37 anys i conservar la classe. Vegin el "coast to coast" de Dani Rodríguez en la victòria del Taradell contra el Vic (5-1). Rodríguez creua tota la pista i la clava. No paris Dani, no paris!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut