Waterpolo

El CN Terrassa debuta amb victòria contra el Dinamo Tblissi a la fase de grups de la Champions (9-5)

Bernat Sanahuja i Sergi Mora, amb 3 gols cadascun, han estat els màxims golejadors del conjunt egarenc, que ha tingut una estrena victoriosa a la màxima competició europea

Xavi VallsActualitzat

El CN Terrassa s'ha imposat clarament al Dinamo Tblissi (9-5) en l'estrena de l'equip egarenc en la Champions de waterpolo. Bernat Sanahuja i Sergi Mora, amb 3 gols, han estat els màxims golejadors.

Els egarencs han començat el partit prudents i el primer quart ha acabat amb empat a un. Pero, gràcies al "canoner" Sergi Mora, amb 3 gols a la primera part, el CN Terrassa s'ha anat distanciant i ha arribat al descans 4 gols amunt (7-3).

L'equip georgià només podia posar resistència forçant exclusions i concedint penals i la superioritat de l'equip de Dídac Cobacho s'ha imposat sense problemes en un debut històric a la màxima competició europea (9-5).