Waterpolo

El CN Sabadell s'imposa al Sant Andreu en el primer partit de la final de la Lliga femenina (13-11)

Les vallesanes han complert els pronòstics en el primer duel a la piscina de Can Llong i seran campiones si tornen a guanyar el segon contra les andreuenques

Miquel RibasActualitzat

El CN Sabadell ha complert els pronòstics i s'ha imposat al Sant Andreu per 13 a 11 en el primer partit de la final de la Lliga femenina de waterpolo disputat a la piscina de Can Llong. El segon partit, que serà el definitiu si les vallesanes tornen a guanyar, es disputarà dissabte a la piscina del Sant Andreu.

L'Astralpool Sabadell ha començat dominant el primer partit de la final de lliga femenina contra el Club Natació Sant Andreu. L'enfrontament és la reedició de l'any passat. Inicialment ha semblat que les jugadores sabadellenques guanyarien fàcil. A les primeres de canvi ja guanyaven 3 a 0 amb gols d'Anni Espar, Bea Ortiz i Paula Leitón. L'equip que entrena Javier Aznar no s'ha ensorrat, però amb cap moment s'ha posat al capdavant en el marcador. Els atacs dels dos equips s'han imposat a les defenses i els gols s'han succeït amb molta claredat. Poc abans d'arribar al descans una hàbil Ruth Ariño ha situat el Sant Andreu a només un gol de diferencia 5 a 4. A partir d'aquí ha semblat que podia arribar l'empat. Les mínimes diferencies d'un gol s'ha anat succeïnt. Abans d'arribar al descans les sabadellenques han marxat al descans amb un gol d'avantatge 7 a 6.

La represa ha començat amb les jugadores de David Palma més endollades i s'han tornat a marxar en el marcador. Paula Leitón ha firmat el 10 a 7. El Sabadell ja tenia encarrilat el partit i s'ha limitat a mantenir les diferències. Anni Espar ha fet el 13 a 9 amb un excel·lent llançament parabòlic. El Sant Andreu ha reaccionat amb gols d'Anna Gual i Alejandra Aznar per deixar el marcador final en 13 a 11. El segon partit de la final es jugarà dissabte a la piscina del Sant Andreu.