Les jugadors del CN Sabadell, abans de la final a quatre
Waterpolo

El CN Sabadell es conjura per a la sisena Champions

El Sabadell organitza la final a quatre de la Lliga de Campiones, en què espera aixecar la seva sisena Copa d'Europa

Diu l'estadística que cada vegada que el CN Astralpool Sabadell ha organitzat la final a quatre de la Lliga de Campiones femenina ha guanyat el títol. Quatre edicions i quatre títols, en què cal afegir un cinquè guanyat a Hongria el 2013. Amb l'espina de la derrota en la final de l'any passat contra l'Olympiacos, l'Ekipe Orizzonte italià és el primer rival a batre en la primera semifinal (divendres, 16.45 a Esport3):

Tota la il·lusió, tota la motivació que tenim... al final la temporada se centra en aquesta final a quatre. És l'objectiu: ser-hi i guanyar-la. Volem reviure coses que ja van passar fa anys i tornar a aixecar la Copa.

Així de contundent ha estat Maica Garcia, jugadora sabadellenca que ha viscut els grans èxits del club les últimes temporades. Les cinc Copes d'Europa del Sabadell s'enfronten a les vuit de l'Orizzonte de Catània, l'equip més llorejat d'Europa. El tècnic David Palma desprèn optimisme:

La sensació és que tenim moltes ganes de competir. Aquesta setmana s'està fent molt llarga i ja es veu que les jugadores tenen aquella ansietat de voler competir. Tenim la piscina que està preciosa i el públic animant-nos. Tenim molt bones sensacions. 

La segona semifinal enfrontarà l'Assolim CN Mataró i el Dunaujvaros hongarès (20.00, Esport3).

 

Anar al contingut