El Club Natació Sabadell està estudiant internament el cas
Waterpolo

El CN Sabadell aparta provisionalment Nemanja Ubovic de l'equip per suposats insults homòfobs

Víctor Gutiérrez (CN Terrassa) va acusar el jugador serbi de dirigir-li insults de caire homòfob durant un partit i el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Natació ha obert una investigació per aclarir els fets

Redacció Esport3Actualitzat

El Club Natació Sabadell ha apartat temporalment dels entrenaments i dels partits el jugador Nemanja Ubovic, després que el jugador del CN Terrassa Víctor Gutiérrez va denunciar haver rebut insults homòfobs de part seva.

El CN Sabadell explica que la situació es mantindrà mentre no es resolgui l'expedient obert per aquest fet. Assenyala "versions contradictòries que estan sent estudiades", reitera la seva "més enèrgica condemna a qualsevol actuació homòfoba, xenòfoba o racista" i també lamenta i condemna "els insults i amenaces que està rebent el nostre jugador a les xarxes socials".

La Federació Espanyola de Natació obre una investigació

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Natació (RFEN) ha obert una investigació després del partit CN Terrassa - CN Sabadell, arran d'una denúncia del jugador del Terrassa Víctor Gutiérrez per presumptes insults homòfobs.

Gutiérrez va denunciar aquest dissabte que el jugador del Club Natació Sabadell Nemanja Ubovic li va dir "maricó" en dues ocasions durant el derbi vallesà la divisió d'honor de waterpolo i va demanar que "els comportaments homòfobs se sancionin d'una vegada per sempre".

Aquest dilluns, el Comitè de Competició de l'RFEN ha iniciat d'ofici, sense denúncies prèvies, un procediment disciplinari de conformitat amb l'article 28.1 del Llibre IX del Règim Disciplinari incoant el corresponent procediment disciplinari per tractar-se d'una presumpta infracció a la competició.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut