El Mataró, primer finalista @nataciocat
Waterpolo

El Mataró, primer finalista de la Copa de la Reina

Les semifinals es poden veure en directe aquest dissabte per Esport3

Redacció Esport3Actualitzat

El Centre Natació Mataró i el Centre Esportiu Mediterrani han jugat la primera semifinal disputada dissabte a les 11 h. El Mataró ha batallat fins al final i s'ha guanyat un lloc a la final, davant un bon Mediterrani (10-9). El combinat de Dani Ballart ha superat el Mediterrani en una intensa semifinal i demà disputarà la final contra el guanyador del partit entre el Sabadell i el Sant Andreu, que s'enfronten avui en la segona semifinal (dissabte, 13h Esport3).

A quarts de final, el Mataró va eliminar el Terrassa en un partit va dominar amb comoditat tot i la reacció final del conjunt vallesà (12-10). El Mediterrani tampoc havia donat opcions al Rubí a quarts (17-2).

El Sabadell, com un cicló

El CN Sabadell ha apallissat el CN Sant Feliu (15-2) i es converteix en el tercer semifinalista de la Copa de la Reina. La superioritat de les vallesanes s'ha fet palesa des del primer moment i el CN Sabadell ja dominava el joc amb un clar avantatge de sis gols a la mitja part (7-1)

Les amfitriones tomben el Catalunya

Les sabadellenques es jugaran el pas a la final davant l'equip amfitrió, el CN Sant Andreu, que s'ha desfet del CN Catalunya. El matx només ha estat igualat fins el 2 a 3 de l'inici del primer quart. A partir d'aquí, les andreuenques han passat per sobre del "Cata" per un clar 2 a 10 final.

 

POTS SEGUIR AQUÍ TOTS ELS PARTITS EN DIRECTE

 

 

Anar al contingut