El CN Mataró, a la final de la Copa LEN (@nataciocat)
Waterpolo- Copa LEN

El CN Mataró arriba a la seva segona final davant la Roma (9-6)

Anni Espar, amb 6 gols, MVP del partit. L'equip mataroní vol aixecar el seu segon títol a la competició després de l'aconseguit el 2016

La Roma, un equip que està creixent en el waterpolo femení, ha plantat cara al Mataró de Dani Ballart, en la primera semifinal de la segona copa europea en importància, la Copa LEN. Però a la piscina Sant Jordi, tot intent de les italianes ha estat inútil davant del domini implacable d'Anni Espar, una de les millors jugadores del món i autora de sis gols, un de penal.

El  9 a 6 final ja deixa en evidència la superioritat de les catalanes, que només han patit una mica en la primera meitat. El primer quart ha acabat amb empat a 1. Abans del descans, dos gols d'Espar han avançat el conjunt mataroní, mentre Domitilla Picozzi ha col·locat el 3 a 2. Al tercer període, la Roma ha recuperat diferències, però a partir de l'empat a 3, el partit ha estat del Mataró. Alejandra Aznar i Anni Espar, amb dos gols més, s'han allunyat en el marcador i ja no han permès gaires llicències a l'equip italià. Només Serena Storai ha recuperat terreny amb el 6 a 4, abans del quart definitiu. En els últims 8 minuts, s'ha consumat la victòria. Anni Espar ha fet el sisè del seu compte particular i Alba Bonamusa ha posat la cirereta amb un golàs que suposava el 8 a 4. Galardi ha estat l'autora del 8 a 5 i encara hi ha hagut temps per la retallada del Mataró i el 9 a 6 de Picozzi.

El Mataró, que va guanyar la Copa LEN el 2016 davant el Vouliagmeni grec, té una segona oportunitat en aquest 2021.