El CN Mataró ha tornat a superar l'Olympiacos per plantar-se a la Final Four de la Champions (@CNMataro)
Waterpolo

El CN Mataró i el CN Sabadell, a la final four de la Lliga de Campions

Les mataronines es fan fortes a casa (15-12) i eliminen a les campiones vigents, l'Olympiacos grec. Les sabadellenques perden de tres, però eliminen a la Roma

L'Assolim CN Mataró jugarà per segon cop a la seva història la final four de la Lliga de Campions de waterpolo. L'equip de Dani Ballart ha tornat a derrotar l'Olympiacos, aquesta vegada a casa, en el partit de tornada dels quarts de final, per 15 a 12. Les maresmenques ja portaven dos gols de marge de l'anada, jugada a Atenes, però no ho han tingut fàcil per tirar endavant l'eliminatòria.

L'equip grec ha dominat el marcador en els primers minuts, però les locals han pogut equilibrar-lo al final del primer quart (4-4) i posar-se al davant en arribar-se al descans (9-7). L'encert de la neerlandesa Van de Kraats (5 gols) ha estat determinant en aquest primer temps.

En el segon, l'Olympiacos ha tornat a sortir més endollat, però no ha passat de l'empat a 9. Aleshores han aparegut l'hongaresa Rita Kesztheleyi-Nagy, autora de quatre gols, i la portera Maria Elena Sánchez, amb diverses aturades de mèrit. Les mataronines han mantingut l'avantatge en el tercer quart (12-10) i l'han ampliat en l'últim fins al 15 a 12 final.

El Mataró tornarà a disputar una final four de la màxima categoria continental després de la seva presència en la de l'edició de 2017.

Per la seva banda, el CE Mediterrani no podrà acompanyar el CN Mataró en la fase final de la competició, ja que ha tornat a caure contra el Dunajvaros hongarès, per un ajustat 9 a 8. En l'anada, les de Sants ja havien perdut clarament (9-13), i avui, tot i que han plantat cara i han dominat en algunes fases del partit, el miracle no ha estat possible.