Els jugadors de Toni Esteller no han pogut assolir la classificació (@CNBARCELONA)
Waterpolo

El CN Barcelona perd contra el Digi Oradea i queda eliminat de la Lliga de Campions (9-8)

El conjunt de Toni Esteller ha caigut per la mínima en un partit molt igualat que s'ha decidit amb un gol del japonès Yusuke Inaba 44 segons abans del final

Actualitzat

El CN Barcelona ha quedat eliminat aquest diumenge de la Lliga de Campions de waterpolo a Oradea (Romania) en caure per la mínima (9-8) contra l'equip local, el Digi Oradea, en l'última jornada de la segona ronda classificatòria.

El partit, molt igualat i travat (31 exclusions), l'ha decidit el japonès Yusuke Inaba amb un gol a 44 segons del final en un atac en superioritat després d'una exclusió de Sam van der Burg. El jugador nipó ha estat decisiu en marcar cinc gols. 
 
Els de Toni Esteller han tingut un últim atac en superioritat que no han sabut aprofitar i han vist com se'ls escapava l'opció de seguir endavant en la màxim competició continental.

El CN Terrassa, golejada i líder de grup

El CN Terrassa ha completat aquest diumenge una gran ronda classificatòria de la Lliga de Campions de waterpolo en golejar l'Estrasburg francès per 13 a 6 i ha acabat primer de grup amb tres victòries en tres partits.

 

Anar al contingut