Mentre Xavi Hernández es troba concentrar amb la selecció espanyola, els rumors sobre el seu futur no paren de sorgir. (Foto: EFE)
Mentre Xavi Hernández es troba concentrar amb la selecció espanyola, els rumors sobre el seu futur no paren de sorgir. (Foto: EFE).
Futbol

El club qatarí Al-Saad desmenteix haver realitzat cap oferta al F. C. Barcelona per a Xavi Hernández

El club qatarí Al-Saad ha emès un comunicat per desmentir haver presentat cap oferta al F. C. Barcelona per Xavi Hernández. A través de la seva pàgina web, l'equip ha negat totes les informacions emeses a la premsa en aquests últims dies. Tot el que s'ha publicat és, segons el club, incorrecte i poc realista.

Actualitzat

Mentre Xavi Hernández es troba concentrat amb la selecció espanyola de futbol, pensant només en el debut de la Roja contra Holanda el 13 de juny, els rumors sobre el seu futur no paren de sorgir. Dos noms són sobretot els que ressonen al voltant del jugador blaugrana: New York City i Al-SaadPrecisament el club qatarí ha emès un comunicat per desmentir que hagi presentat una oferta per Xavi Hernández. La pàgina web oficial de l'equip de l'exmadridista Raúl Gonzalez ha negat totes les informacions emeses a la premsa sobre una oferta del club pel jugador del F. C. Barcelona. El club ha assegurat que tot el que s'ha publicat "és incorrecte i poc realista". En tot cas, no serà fins després del Mundial que Xavi es trobi amb Luis Enrique per parlar del seu futur.

 

Anar al contingut