Imatge d'arxiu del Camp Nou
Futbol

LaLiga fa oficial l'horari del clàssic al Camp Nou

El primer Barça-Reial Madrid de la temporada es disputarà el diumenge 24 d'octubre a les 16.15 hores i l'Elx-Espanyol serà el 23 d'octubre a les 18.30 hores

Redacció Esport3Actualitzat

El president de LaLiga, Javier Tebas, va avançar la setmana passada l'horari del primer clàssic de la lliga al Camp Nou i aquest dimecres s'ha confirmat de forma oficial. El primer Barça-Reial Madrid de la temporada es disputarà el diumenge 24 d'octubre, a les 16.15 hores.

El duel corresponent a la 10a jornada de lliga coincideix amb una setmana amb partits de la fase de grups de la Champions. El Barça rebrà la visita del Dinamo de Kíev al Camp Nou el 20 d'octubre, a les 18.45, mentre que el Reial Madrid visitarà el camp del Xakhtar Donetsk un dia abans. Per tant, els blancs afrontaran el duel a l'estadi blaugrana amb una mica més de descans que el rival.

Per la seva banda, l'Espanyol visitarà el camp de l'Elx en un partit que es disputarà al Martínez Valero el dissabte 23 d'octubre. Tot i que en un principi estava programat pel 24 d'octubre a les dues del migdia, LaLiga ha anunciat la modificació de l'horari, que finalment serà un dia abans a les 18.30.

Anar al contingut