El Barça intentarà no encaixar gols (FCBarcelona)

El clàssic: 6 anys amb superioritat blanca

En aquest primer clàssic sense Messi, l'atenció l'atraurà fonamentalment Ansu Fati, la gran esperança d'aquest Barça en construcció
Xavi Lemus Actualitzat

El Barça ha tornat als entrenaments per preparar el clàssic amb un somriure a la cara després d'haver superat els dos últims partits, contra el València, a la Lliga, i el Dinamo de Kíev, a la Champions. I ho ha fet sense la presència de Jordi Alba, que no ha participat a la sessió per un esquinç al turmell dret que es va fer dimecres al Camp Nou. El lateral de l'Hospitalet és el principal dubte de Ronald Koeman de cara a l'onze titular que alinearà contra els blancs.

L'objectiu dels blaugranes és recuperar la bona imatge que van oferir en el duel de diumenge passat contra els valencianistes, sobretot durant el primer temps. Aquesta versió de l'equip sí que dona per competir per la Lliga i superar els blancs. Per contra, han de fugir de les males sensacions que van viure en el duel de la Champions contra el Dinamo. Una de les claus passa pel rendiment d'Ansu Fati, que la temporada passada va ser el protagonista de l'únic gol culer en un enfrontament que va acabar en derrota culer.

De fet, els madridistes, en les últimes sis temporades, han convertit el Camp Nou en un estadi assequible per puntuar, ja que han estat capaços de sumar-hi tres empats i dues victòries. Per part blaugrana, només han estat capaços de sumar els 3 punts ara fa tres anys, quan van golejar el Reial Madrid per un contundent 5 a 1, un partit amb Luis Suárez com a protagonista d'un hat-trick en què Coutinho també va participar amb un gol.

Si el Barça és capaç de repetir aquest diumenge el triomf, superaria els madridistes a la classificació.  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut