Leroy Sané, amb dos gols, ha estat l'estrella del City - Hoffenheim (EFE)

El City reacciona, tomba el Hoffenheim i acaba líder del seu grup (2-1)

El Manchester City ha capgirat el partit amb dos gols de Sané. L'Olympique de Lió s'ha classificat com a segon de grup després d'empatar a Kíev

Josep CochActualitzat

En el Grup F el Manchester City rebia al Hoffenheim amb la feina feta. Però l'equip alemany, que ja estava eliminat, els ha donat un ensurt en el minut 16. Un penal transformat Kamaric els ha posat per davant, 0 a 1. El City, fidel al patró de joc del seu entrenador, Pep Guardiola, ha continuat buscant el gol de l'empat. Però aquest no ha arribat fins al temps afegit del primer període. Un llançament de falta de Leroy Sané, imparable, en què Baumann no va poder fer res, 1-1.

Els britànics han capgirat el marcador gràcies al mateix protagonista Sané, que ha aprofitat una assistència de Sterling per establir el definitiu 2 a 1 al marcador. El City acaba primer la fase de grups amb quatre victòries un empat i una derrota.

L'Olympique de Lió suma un empat d'or a Kíev

El partit decisiu el jugaven a Kíev, seu provisional dels partits del Xakhtar, que rebia l'Olympique de Lió amb una plaça per als vuitens en joc i amb la neu de convidada molt especial.

Un gol de Junior Moraes en el minut 22 donava el passi a la següent fase als ucraïnesos. Però l'Olympique ha estat el conjunt que més ha buscat porteria, com ho demostren els 12 xuts que han fet a la primera meitat, sense obtenir el premi del gol.

El premi ha arribat a la segona meitat, en el minut 65, quan Fekir ha batut Pyatov amb un gran xut i que, alhora, servia per donar-los el pas als vuitens de final, deixant al Xakhtar el consol de jugar la Lliga Europa.