Champions

El City de Guardiola, a un pas de la final de Champions

El primer finalista de la Champions 2021 es decideix aquest dimarts Kylian Mbappé. Fins demà no decidirà

Marc NegreActualitzat

Aquest dimarts coneixerem la identitat del primer finalista de la Champions: o Manchester City o PSG. L'equip francès podria tenir la baixa de pes de Kylian Mbappé, dubte per una lesió muscular en un bessó. El partit de tornada es juga a Manchester, on els de Pep Guardiola defensaran l'1 a 2 de l'anada per accedir a la seva primera final d'aquesta competició.

A només 90 minuts (o algun més si hi ha pròrroga) de certificar el seu primer bitllet per a la gran final del futbol europeu, Guardiola és conscient que està davant d'una oportunitat històrica, però no es treu la pressió de sobre.

"Em preocupen diferentes coses, però al mateix temps soc molt optimista. Estic més tranquil que altres cops. Els jugadors han entrenat bé, tot el món vol ajudar. La tornada d'una semifinal és el partit més difícil. Fins i tot més que una final."

Guardiola reconeix que fa molt temps que espera aquest moment. No arriba a una final de la Champions des de la seva etapa al Barça. Amb el Bayern de Munic es va quedar tres cops a semifinals.

"Som uns privilegiats per viure d'això, per estar aquí. Per molts de nosaltres és el primer cop que arribem aquí i intentarem fer un bon paper i guanyar el partit. Sé el que ens estem jugant. No ho haig de recordar a ningú, tothom sap que és molt important. Hem esperat aquest moment durant molts anys."


Guardiola ha recordat el perill del PSG.

"Té el mateix perill que el Chelsea, el Madrid, el Bayern o el Barça. El que intentarem és fer-los mal. Hem de centrar-nos en el que volem fer nosaltres. El desig d'arribar a la final és normal perquè no ho hem fet mai."

El dubte d'Mbappé

El PSG ha arribat a Manchester amb el principal dubte d'una de les seves grans estrelles, Kilian Mbappé. El davanter francès s'ha vist visiblement coix a la seva arribada i Pochettino no ha volgut mostrar totes les cartes.

"Aquesta tarda, Mbappé s'entrenarà individualment. I encara tenim unes hores per decidir si demà estarà en condicions de jugar."

En la prèvia del partit, també ha parlat Neymar. Ho ha fet als mitjans del club i ha llançat un missatge perquè l'afició cregui en la remuntada.

"Cada parisenc ha de creure en nosaltres. Jo seré a primera línia i seré el primer guerrer que anirà al combat per l'equip. Donaré el millor de mi en el partit i ho donaré tot per intentar remuntar el resultat, fins i tot si hem de morir al camp."

 

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut