Futbol

El City confirma el fitxatge de Haaland

El Manchester City ha publicat a les xarxes socials la imatge del noruec vestint la samarreta dels "citizens"

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City ha confirmat el fitxatge d'Erling Haaland procedent del Borussia Dortmund. El jove de 21 anys s'incorporarà al club l'1 de juliol després de signar un contracte de cinc anys.

Al vídeo que ha penjat el Manchester City a les xarxes socials, el mateix Haaland ensenya una foto de si mateix de nen, amb la samarreta de l'equip, abans d'aparèixer en primer pla amb l'equipació 2022-23:

 

Internacional noruec amb 21 partits, Haaland ha marcat 86 gols en 89 partits en dues temporades i mitja amb el Dortmund, ha guanyat la Copa d'Alemanya i el premi al millor jugador de la temporada de la Bundesliga 2020/21.

 

En la seva primera entrevista amb el seu nou club, Haaland s'ha mostrat molt satisfet per l'acord:

"Aquest és un dia d'orgull per a mi i la meva família. Sempre he vist el City i m'ha encantat en les últimes temporades. No pots deixar d'admirar el seu estil de joc, és emocionant i creen moltes ocasions, la qual cosa és perfecta per a un jugador com jo."

"Hi ha tants jugadors de classe mundial en aquesta plantilla i Pep és un dels millors entrenadors de tots els temps, així que crec que estic en el lloc adequat per complir les meves ambicions."

"Vull marcar gols, guanyar trofeus i millorar com a futbolista i estic convençut de poder fer-ho aquí."

 

Anar al contingut