Motor

El circuit de Jerez es queda fora del campionat del món de Superbikes 2018

Aquest dijous s'ha donat a conèixer el Campionat del Món MOTUL FIM Superbikes 2018, que constarà de 13 proves repartides entre finals de febrer i finals d'octubre

Actualitzat

El Campionat del Món de Superbikes ha anunciat el calendari pel 2018. La principal novetat d'aquesta temporada és que el circuit de Jerez n'ha quedat fora. D'aquesta manera, l'Estat espanyol perd un dels dos circuits que tenia, perquè es manté la cita a Motorland Aragó del cap de setmana del 13 al 15 d'abril.

D'aquesta manera, el Campionat del Món de Superbikes mantindrà les 13 curses i començarà el cap de setmana del 23 a 25 de febrer al circuit australià de Phillip Island.

Per altra banda, el Mundial de Supersport tindrà les mateixes cites que el de Superbike, exceptuant el circuit californià de Laguna Seca, mentre que el mundial WorldSSP 300 i el de Superstock 1000 perdran també els circuits d'Austràlia i Tailàndia, a més del mencionat circuit nord-americà de Laguna Seca.

A més, l'organització ha posat a disposició dels equips dues sessions de proves, una a Phillip Island el 19 i 20 de febrer i una altra a l'Algarve el 23 i 24 d'agost.

Anar al contingut