Motociclisme

El Circuit de Catalunya es prepara per acollir les 24 Hores de Montmeló

Les 24 Hores de Montmeló arriben enguany a la vint-i-cinquena edició. La prova, que es disputarà per dotzè cop al Circuit de Catalunya, comptarà amb la participació de setanta equips repartits en tres categories (supersport, superstock i superbikes) D'aquests, nou són conjunts estrangers. Els equips Suzuki Català, Yamaha Folch i Honda BQR són els que, a priori, compten amb més opcions de lluitar per la victòria final.

Actualitzat

El primer equip de Suzuki Català (Suzuki GSX-R) serà l'encarregat de defensar el títol aconseguit l'any passat en un final ajustat. Per aconseguir-ho, comptarà amb els serveis de Salva Cabanas, Víctor Casas i José Sardá, autor de la "pole position" en l'última cursa del Campionat d'Espanya de Velocitat, disputat al circuit d'Albacete. El segon dels equips de l'escuderia d'Eduard Català, que aspira a la seva tercera victòria en les 24 Hores, estarà format per Ismael Ortega, Adrián Bonastra i Josep Lluís Aldomà.

L'esquadra del tarragoní Josep Maria Folch (Yamaha YZF R-1), cinc cops campiona de les 24 Hores, també comptarà amb dues formacions amb l'objectiu d'aconseguir el sisè tiromf a la prova: un dels equips el componen David Gómez, Oliver Fur i Kenny Noyer, mentre que l'altre l'integren els germans Antonio i David Salom i Ignacio Tanzi.

Finalment, David Tomás serà l'abanderat del primer equip d'Honda BQR (Honda CBR RR), que estarà dirigit per Raúl Romero i Kino Contreras, i que comptarà també amb els serveis de dos especialistes com Eduard Ullastres i Javier del Amor.

Anar al contingut