Motociclisme

El circuit de Brno plora la mort d'Ángel Nieto en la primera jornada d'entrenaments lliures de MotoGP

L'alemany Tim Georgi ha fet el millor temps en els primers lliures de Moto3 en una sessió marcada per la pluja

Actualitzat

La meteorologia acompanya el sentiment de dol que viu el món del motor aquest divendres poques hores després de la mort del 12+1 vegades campió del món del motociclisme, Ángel Nieto, i és que el circuit de Brno, a la República Txeca, on es disputa la cursa de MotoGP aquest cap de setmana, s'ha llevat amb pluja intensa. Unanimitat a l'asfalt i a les grades a l'hora de donar mostres de condol per la pèrdua de l'expilot espanyol, ja siguin amb gestos espontanis davant de les càmeres de televisió o bé en forma de pancartes i cartells més elaborats.

En la categoria reina, Johan Zarco s'ha emportat el millor temps en la primera sessió d'entrenaments lliures de MotoGP (2:05.2). Marc Márquez ha quedat segon, a tan sols 3 centèsimes del francès i Jorge Lorenzo ha aconseguit acabat en la tercera posició amb la seva Ducati, a només una dècima del primer (2:05.3), tota una injecció de moral per al pilot mallorquí que no està tenint la seva millor temporada en el primer any que competeix amb l'escuderia italiana. Dani Pedrosa també ha tingut un matí força bo en finalitzar en la quarta posició, per davant de les dues Yamaha de Valentino Rossi, cinquè, i del català Maverick Viñales, sisè.

Georgi, el més ràpid en Moto3

Poca activitat en els primers entrenaments lliures de Moto3. El català Albert Arenas ha estat una de les grans novetats a la graella de la categoria més petita del Mundial de motociclisme després d'haver perdut les últimes tres cites com a conseqüència de la lesió que es va fer durant el GP d'Itàlia. Els temps i les sensacions tampoc han servit de gaire i és que els pronòstics del temps de cara a diumenge apunten als extrems, amb estones de sol intens i estones de tempesta. En tot cas, en la primera presa de contacte de les Moto3 amb el traçat txec, Tim Georgi ha fet el millor temps amb 2:21.9, seguit per Nicolo Bulega (2:22.9) i el tailandès Nakarin Atiratphuvapat (2.23.3). El valencià Aaron Canet ha entrat en la quarta posició (2:23.6). El líder de Moto3, el mallorquí Joan Mir, ha acabat tretzè la primera sessió amb un temps de 2:24.8.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut