La Fórmula 1 passarà per Montmeló
El Circuit de Barcelona-Catalunya continuarà al calendari de F1 i MotoGP
Motor

El Circuit de Barcelona-Catalunya tindrà F1 i motos fins al 2026

El Circuit i les empreses organitzadores dels Mundials han fet oficial l'acord per cinc temporades, tot i que el de motociclisme només preveu 3 proves

Actualitzat

El Circuit de Barcelona-Catalunya continuarà acollint el Mundial de F1 i el de motociclisme almenys fins al 2026, després de l'acord de renovació per 5 temporades que ha firmat amb les empreses organitzadores de cadascun dels dos esdeveniments. L'acord ha estat confirmat per totes les bandes. 

 

 

El camí cap a la renovació es va aplanar quan el Govern de Catalunya va anunciar aquest dimarts que donava el vistiplau a la renovació d'ambdós contractes, fet que permetia la continuïtat d'unes proves que es venen disputant al Circuit gairebé des de la seva fundació, l'any 1991.

En el cas de la Fórmula 1, aquest acord implicarà que el Circuit acollirà cinc edicions més del Gran Premi d'Espanya. Pel que fa al Mundial de motociclisme, la situació és diferent, degut a l'interès de diferents circuits de la península ibèrica (Motorland, Xest, Jerez, Portimao) a acollir proves del Mundial. Segons l'acord suscrit, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà no menys de 3 proves i una d'elles serà la de l'any que ve. .      

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut