Fórmula 1

El Circuit de Barcelona-Catalunya, primera parada europea del Mundial de Fórmula

Serà la cinquena prova del campionat, en què Lewis Hamilton arriba com a líder, en una de les temporades més emocionants i disputades que mai

Francesc RosésActualitzat

Feia molt temps que els aficionats no podien veure un Mundial tan competit, amb molts atractius i incògnites per a la cursa de diumenge.

Repassem com s'arriba al Gran Premi d'aquest cap de setmana:

MÉS ERRORS?

Ferrari disposa d'un cotxe guanyador, però Sebastian Vettel, que es va imposar en les dues primeres curses, va cometre errors greus en les següents i ja no és líder del Mundial. No vol deixar escapar cap punt més.

PAU A RED BULL?

Daniel Ricciardo i Max Verstappen van xocar a Bakú. Els pilots de Red Bull tenen cotxes que en cursa són tan ràpids com els Ferrari i els McLaren. Veurem si han reaccionat o si continuen igual.

BOTTAS O HAMILTON?

Si no hagués estat per una punxada, Valtteri Bottas hauria guanyat a Bakú. Lewis Hamilton va guanyar la cursa. Ara Bottas té ganes de refer-se, però Hamilton intentarà conservar el liderat.

TINDRAN COTXE?

Fernando Alonso vol lluitar amb un cotxe amb quatre rodes i més competitiu, a l'escenari de l'última carrera d'F1 que va guanyar, fa cinc anys. Tant ell com Carlos Sainz tindran novetats importants i esperen sortir més endavant en l'engraellat. Les seves mans faran la resta durant la cursa.

Anar al contingut